Intex opblaasbare jacuzzi (2024)

Altijd het ideale klimaat, dat haal je toch gewoon in huis.
  • Bestway (Lay-Z) Opblaasbare Jacuzzi’s
  • Intex Opblaasbare Jacuzzi’s
  • Alle Opblaasbare Jacuzzi’s

Bij ons bepaal je zelf welke Intex opblaasbare jacuzzi het beste bij jouw wensen en behoeften past. Of je nu kiest voor een Intex Pure Spa 4 persoons of 6 persoons of een andere variant, één ding hebben alle Intex jacuzzi’s gemeen: ze staan garant voor de ultieme ontspanningservaring en rustmomenten. In onze online shop vind je een ruim aanbod aan Intex jacuzzi’s, en ook een scala aan Intex accessoires voor je opblaasbare jacuzzi. Heerlijk ontspannen in een Intex opblaasbare jacuzzi? Neem gerust een kijkje in onze online Intex webwinkel, waar je een uitgebreide keuze hebt uit verschillende soorten en maten jacuzzi’s, met jets of bubbeljets. Je kunt vertrouwd en gemakkelijk online bij ons bestellen, en binnen enkele dagen leveren we jouw Intex opblaasbare jacuzzi bij je thuis. Zo staat niets een ontspannend bad in borrelend warm water meer in de weg.

Intex jacuzzi, altijd scherp geprijsd! Het bubbelplezier gaat beginnen!

Alle opblaasbare jacuzzi's
Bestway Jacuzzi's
Wateronderhoud
Jacuzzi stofzuigers

Bekijk alle opblaasbare jacuzzi’s>

  • -11%I.v.m. drukte: levertijd 3 werkdagen

    In bubbelmandje

    Snel bekijken

    1,399.00

    In bubbelmandje

    Snel bekijken

  • -18%I.v.m. drukte: levertijd 3 werkdagen

    In bubbelmandje

    Snel bekijken

    1,099.00

    In bubbelmandje

    Snel bekijken

  • I.v.m. drukte: levertijd 3 werkdagen

    In bubbelmandje

    Snel bekijken

    Intex Pure Spa Greywood | 4 persoons

    699.00

    In bubbelmandje

    Snel bekijken

  • I.v.m. drukte: levertijd 3 werkdagen

    In bubbelmandje

    Snel bekijken

    Intex PureSpa Bubbel jacuzzi | 8-persoons

    895.00

    In bubbelmandje

    Snel bekijken

  • I.v.m. drukte: levertijd 3 werkdagen

    In bubbelmandje

    Snel bekijken

    Intex Pure Spa Plus+ Navy | 4 persoons

    699.00

    In bubbelmandje

    Snel bekijken

  • UitverkochtOnze bubbeltopper = uitverkocht

    Lees meer

    Snel bekijken

    Intex Pure Spa (Pre-Order) Bubbel jacuzzi | 4-persoons

    699.00

    Lees meer

    Snel bekijken

  • Uitverkocht

    Lees meer

    Snel bekijken

    Intex Pure Spa Plus+ Navy | 6 persoons

    849.00

    Lees meer

    Snel bekijken

ALTIJD HET BESTE PRODUCT VOOR JOU..

  • Uitverkocht100%chloorvrij

    Lees meer

    Snel bekijken

    Chloorvrije tabletten | 20 grams (klein) | 1 kilo

    29.49

    Lees meer

    Snel bekijken

  • -15%Direct leverbaar

    In bubbelmandje

    Snel bekijken

    Telsa 2 elektrische spa- en zwembadstofzuiger

    69.95

    In bubbelmandje

    Snel bekijken

  • -30%100%chloorvrij

    In bubbelmandje

    Snel bekijken

    Chloorvrije waterbehandeling | 2 liter | Voordeelpakket

    46.42

    In bubbelmandje

    Snel bekijken

  • -18%Uitverkocht

    Lees meer

    Snel bekijken

    Pool Lab 2.0 digitale zwembad tester

    169.90

    Lees meer

    Snel bekijken

  • In bubbelmandje

    Snel bekijken

    Chloordispenser inklapbaar met Chemguard handschoen

    11.95

    In bubbelmandje

    Snel bekijken

Intex opblaasbare jacuzzi (31)

Zo irritant! Bubbelliefhebbers dit is de TOP 5 ergernissen!

De 5 ergernissen waar de meeste spa eigenaren last van hebben + de oplossingen.Kun je als bubbelfanaat eigenlijk wel ergernissen hebben? Als je een opblaasbare jacuzzi in de tuin hebt staan, heb je toch eigenlijk helemaal niets te mopperen? Toch...

Intex opblaasbare jacuzzi (32)

5 tips om van de zomer extra van jouw eigen jacuzzi te genieten

Niets is lekkerder dan in de zomer van jouw eigen opblaasbare jacuzzi te genieten. Toch kan het zijn dat niet iedereen zin heeft in een bubbelsessie als het erg warm buiten is, waardoor de opblaasbare jacuzzi amper gebruikt wordt. Dit...

Intex opblaasbare jacuzzi (33)

Ultiem genieten in jouw spa

Een lekker geurtje tijdens je relax uurtjes in de spa? Dat draagt ontzettend bij aan jouw lekkere heerlijke ervaring. Door het brede scala aan spageuren, is er altijd wel eentje die precies bij jou past! Over het algemeen zijn er...

Intex opblaasbare jacuzzi (34)

Hoe vind je de beste jacuzzi filter?

[toc]Een jacuzzi filter is een cruciaal onderdeel in jouw spa. Deze zorgt ervoor dat het water schoon blijft doormiddel van het filteren van vuildeeltjes, haren en andere verontreiniging. Het is erg belangrijk om te kijken wat voor soort jacuzzi filter...

Alles over de Intex PureSpa:

  • Waarom een Intex jacuzzi?
  • Waarom een Intex jacuzzi kopen?
  • Intex reparatie en bubbel servicelijn.
  • De allernieuwste modellen van Intex Pure Spa.

Intex PureSpa.

Ervaar pure ontspanning en weldadig genot in je eigen Intex opblaasbare jacuzzi. Niets kan op tegen het zalige gevoel van bubbelen en tot rust komen in het verwarmde water van een Intex jacuzzi. Bij Intex PureSpa draait het allemaal om genieten en ontspannen op het hoogste niveau. Onze collectie omvat verschillende modellen, zodat je de perfecte Intex jacuzzi kunt kiezen die past bij jouw wensen en behoeften.

Of je nu kiest voor een 4-persoons Intex jacuzzi of een ruimere 6-persoons Intex PureSpa variant, je zult ongetwijfeld versteld staan van de luxe en comfort die onze Intex jacuzzi’s bieden. En dat is nog niet alles! Als je houdt van een verfrissende massage, dan zijn onze Intex jacuzzi’s met jets echt iets voor jou. Voor wie de voorkeur geeft aan een natuurlijkere aanpak, hebben we ook een Intex zoutwatersysteem. Of als je vertrouwd bent met de traditionele methode, hebben we de standaard Intex PureSpa jacuzzi met chloor.

Waarom een opblaasbare Intex jacuzzi kopen?

Eén van de redenen waarom we voor Intex hebben gekozen, is de ongeëvenaarde sterkte van hun jacuzzi’s. Alle Intex jacuzzi’s zijn voorzien van een 3-laagse gelamineerde Fiber-Tech constructie, bestaande uit honderdduizenden zeer sterke fiberdraden. Dit maakt de Intex PureSpa ijzersterk en uiterst betrouwbaar. Zo kun je zonder zorgen met 4 of 6 personen op de rand van de jacuzzi zitten, zonder dat de liner inzakt. Dit geeft je de zekerheid van een stevige en stabiele jacuzzi waar je met volle teugen van kunt genieten.

Naast de uitstekende kwaliteit van de Intex spa, bieden we bij Opblaasbaarjacuzzi.nl ook een waanzinnig goede service en garantievoorwaarden. We streven ernaar om je de best mogelijke ervaring te bieden, vanaf het moment van aankoop tot langdurig gebruik. Je kunt vertrouwen op onze expertise en klantgerichte benadering, zodat je met een gerust hart kunt genieten van je opblaasbare jacuzzi. Naast het populaire merk Intex hebben we ook Lay-Z Spa in ons ruime assortiment opgenomen. We willen onze klanten graag een ruime keuze bieden, zodat iedereen de perfecte opblaasbare jacuzzi kan vinden die past bij zijn of haar wensen en behoeften.

Bij Opblaasbaarjacuzzi.nl denken we ook aan het onderhoud van je jacuzzi. Naast opblaasbare jacuzzi’s kun je bij ons ook terecht voor wateronderhoudsproducten en jacuzzi reinigers. We willen ervoor zorgen dat het water van je Intex jacuzzi altijd mooi helder en schoon blijft, zodat je keer op keer kunt genieten van een frisse en hygiënische jacuzzi-ervaring.

Onze unieke bubbelservice en reparatie.

Natuurlijk is elke Intex jacuzzi voorzien van de beste materialen, zodat je er zeker van bent dat je altijd verzekerd bent van de beste kwaliteit. Dat maakt het bubbelen toch een stuk aangenamer. Natuurlijk kan het voorkomen dat er iets fout gaat zoals bij het opzetten van je jacuzzi, of onverwachts een storing krijgt op de display, een medewerker van de bubbellijn staat natuurlijk gelijk voor je klaar om direct het probleem op te lossen. We brengen wel een klein bedrag aan verzendkosten in rekening want we willen ons graag onderscheiden door onze supersnelle levering in Nederland, België en Duitsland.

De allernieuwste modellen van Intex PureSpa.

In 2021 heeft Intex aanzienlijke inspanningen geleverd om de kwaliteit van hun PureSpa jacuzzi’s te verbeteren en nog beter aan te sluiten bij de behoeften van hun klanten. Gedreven door een sterke toewijding aan klanttevredenheid, heeft Intex uitgebreid onderzoek gedaan om problemen op te lossen en verbeteringen door te voeren voor de afgelopen seizoenen.

Een van de belangrijke verbeteringen betreft het geüpgrade overdrukventiel. Dit nieuwe ventiel zorgt ervoor dat de opblaasbare jacuzzi niet te snel en te hard wordt opgeblazen. Dit voorkomt overmatige druk op de wanden van de spa bij het vullen van de jacuzzi of het gebruik van de ontspannende jets. Dankzij deze innovatie kunnen klanten nu nog meer genieten van een veilige en betrouwbare jacuzzi-ervaring, zonder zorgen over ongewenste druk in het bad.

De toewijding van Intex aan voortdurende verbetering en klantgerichtheid blijft sterk. In de komende jaren zal er nog harder gewerkt worden aan verdere verbeteringen en uitbreiding van de functies om het bubbelplezier nog aangenamer te maken. Met de feedback van klanten als waardevolle leidraad, zal Intex blijven innoveren om de Intex PureSpa jacuzzi te optimaliseren en te voorzien van nieuwe functies die tegemoetkomen aan de behoeften en wensen van gebruikers.

Intex opblaas Jacuzzi:

  • Intex PureSpa met wifi bediening (Smart-control)
  • Intex PureSpa Bubble Therapy.
  • Wat zijn de voordelen van een Intex PureSpa opblaasbare jacuzzi?.
  • Wateronderhoud en reiniging van de Intex PureSpa
  • intex PureSpa zoutwatersysteem, hoe werkt zoutelektrolyse?
  • Intex PureSpa Jet en Bubble, wat zijn de voordelen van zoutwater?

Intex PureSpa met wifi bediening (Smart-control)

Met oog voor moderne technologieën en comfortabele bediening, hebben ze enkele modellen geüpdatet met een geavanceerd wifi-bedieningspaneel: de Smart-control. Met dit slimme wifi-bedieningspaneel kun je jouw Intex PureSpa eenvoudig en handig bedienen, waar je ook bent. Via de speciaal ontworpen “Pure” app, die beschikbaar is voor zowel smartphones als tablets, heb je volledige controle over je spa, zelfs vanaf afstand. Geen gedoe meer met fysiek verplaatsen om de spa-instellingen aan te passen, want alles is binnen handbereik met slechts een paar tikken op je mobiele apparaat.

De smart-functie biedt niet alleen ongekend gemak, maar tilt ook het comfort naar een hoger niveau. Of je nu de temperatuur van het water wilt aanpassen, de massagejets wilt activeren of de filterinstellingen wilt wijzigen, het kan allemaal met het wifi-bedieningspaneel. Dankzij deze innovatieve functie is jouw spa-ervaring nog aangenamer en relaxter, omdat je elke gewenste functie snel en eenvoudig kunt bereiken, zelfs zonder je plekje in de spa te verlaten.

Met de toevoeging van Smart-control aan de Intex PureSpa, heeft Intex opnieuw bewezen een merk te zijn dat zich richt op het leveren van hoogwaardige producten met gebruiksvriendelijke en innovatieve functies. De combinatie van ultiem bubbelplezier en moderne technologie maakt de Intex PureSpa met wifi bediening een ware topper in de wereld van opblaasbare spa’s. Kies voor comfort, luxe en ultieme ontspanning met de Intex PureSpa met Smart-control, en geniet op een geheel nieuwe manier van jouw spa-ervaring!

Intex PureSpa Bubble Therapy.

Intex PureSpa biedt twee opvallende stijlen die elke jacuzzi-liefhebber in verwondering brengen: de Bubble Therapy en de 6-persoons Deluxe serie. Beide modellen zijn verkrijgbaar in twee verschillende capaciteiten, met ruimte voor respectievelijk 4 of 6 personen. Het kan een uitdaging zijn om te beslissen welk model het beste bij jou past, dus laten we eens inzoomen op elk van deze prachtige opties!

Intex wateronderhoud en reiniging.

Bij het onderhouden van je Intex PureSpa is het belangrijk om te weten dat het enige zorg en aandacht vereist, maar met eenvoudige stappen kun je veel langer genieten van helder en chloorvrij water. Het wateronderhoud van een opblaasbare jacuzzi kan misschien in eerste instantie als een uitdaging overkomen, maar maak je geen zorgen! Er zijn handige wateronderhoud pakketten beschikbaar die je helpen om het water in je jacuzzi in topconditie te houden.

Met chloorvrij wateronderhoud kun je optimaal genieten van je Intex PureSpa zonder je zorgen te maken over het gebruik van traditionele chloortabletten. Chloorvrij wateronderhoud biedt een veilige en effectieve manier om het water schoon en helder te houden, zonder de bekende bijwerkingen van chloor, zoals huidirritatie of prikkende ogen. Met de juiste producten en stappen zorg je ervoor dat je jacuzzi water fris en hygiënisch blijft, zodat je met een gerust hart kunt ontspannen.

Met handige wateronderhoud pakketten heb je alles wat je nodig hebt om het water in je jacuzzi in balans te houden. Deze pakketten bevatten de benodigde chemicaliën en instructies om je te begeleiden bij het onderhouden van het water. Zo weet je precies wat je moet toevoegen en in welke hoeveelheden, waardoor het wateronderhoud een stuk gemakkelijker wordt.

Intex PureSpa Jet & Bubble DeLuxe, hoe werkt zoutelektrolyse?

De maakt gebruik van zoutelektrolyse om het jacuzzi water op een natuurlijke manier te reinigen. Bij zoutelektrolyse wordt zout gesplitst in natrium en chloride door middel van een elektrolyseproces. Dit proces vindt plaats in de zoutelektrolyse-unit van de jacuzzi. Bij het gebruik van de Intex PureSpa zoutelektrolyse is het belangrijk om rekening te houden met de waterinhoud van de jacuzzi. Het elektrolyseproces kan worden ingezet om het water te desinfecteren, maar ook om de chloor- of pH-waarde direct te controleren. Het door de zoutelektrolyse aangemaakte chloride werkt als een effectieve bacteriedoder in het water. Zodra het chloride zijn werk heeft gedaan, bindt het zich weer aan het natrium, waardoor de cyclus opnieuw kan beginnen. Het zout is een onuitputtelijke bron, wat betekent dat je slechts eenmaal zout hoeft toe te voegen aan de , waardoor de zoutelektrolyse het hele jaar door kan blijven functioneren.

Met zoutelektrolyse geniet je van schoon en helder water zonder de noodzaak van het toevoegen van traditionele chloortabletten. Het is een milieuvriendelijke en efficiënte manier om je jacuzzi water te onderhouden. Met de Intex PureSpa Jet & Bubble DeLuxe en zoutelektrolyse hoef je je geen zorgen te maken over het constant bijvullen van chloor of andere chemicaliën. Het systeem reguleert zichzelf en zorgt voor een constante desinfectie van het water, zodat jij zorgeloos kunt genieten van een ontspannende bubbelbadervaring.

Intex PureSpa Jet & Bubble DeLuxe, wat zijn de voordelen van zoutwater?

  • Het zout maakt water niet alleen helder, maar ook zacht.
  • Zoutelektrolyse gebruikt weinig stroom.
  • Je zult lage onderhoudskosten hebben.
  • Het zout blijft in het water, dus je hoeft het maar eenmaal toe te voegen. Hierdoor kun je flink besparen op chloortabletten, -granulaat of -dispenser.
  • Het gebruik van jacuzzi zout in plaats van chloor zorgt voor meer bubbelcomfort.
  • Je ogen zullen niet geïrriteerd raken door het jacuzzi zout.
  • Jacuzzi zout geeft geen onaangename geur af zoals chloor.
Intex opblaasbare jacuzzi (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Francesca Jacobs Ret

Last Updated:

Views: 6205

Rating: 4.8 / 5 (48 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Francesca Jacobs Ret

Birthday: 1996-12-09

Address: Apt. 141 1406 Mitch Summit, New Teganshire, UT 82655-0699

Phone: +2296092334654

Job: Technology Architect

Hobby: Snowboarding, Scouting, Foreign language learning, Dowsing, Baton twirling, Sculpting, Cabaret

Introduction: My name is Francesca Jacobs Ret, I am a innocent, super, beautiful, charming, lucky, gentle, clever person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.