40 sites zoals 123movies (2024) – 123movies-alternatieven (2024)

Hallo allemaal, dit artikel is gebaseerd op gratis filmsites zoals 123movies. Voordat ik met de lijst begin, wil ik u eerst iets vertellen over de 123movie-site. Deze site was een van de beste en best beoordeelde filmsites op internet.

Bijna alle filmfreaks zijn zeer bekend met deze site. Deze site had eenenorme database met films en tv-programma's. Maar op 19 maart werd deze site afgesloten van internet.

We hadden duizenden films uit verschillende genres die we gratis konden bekijken en downloaden op deze site. Tegenwoordig zijn er veel sites op internet waar je dat kunt doengratis films en tv-series bekijken, die we in dit artikel bespreken.

Er is goed nieuws voor Android-gebruikers, want we hebben ook een lijst met debeste gratis filmstreaming-apps.

Laten we dus beginnen met de lijst met de beste websites zoals 123movies die werken. En we geven je ook nog een tip voor een betere ervaring, lees dit artikel dus goed door.

Beste sites zoals 123films die werken in 2024

NordVPNheeft de speciale mogelijkheid om u een gepersonaliseerde, beveiligde verbinding te bieden, wat erg handig is wanneer u toegang heeft tot openbare Wi-Fi of een van de hotspots van uw vriend, zodat zij uw gevoelige informatie over uw zoekopdrachten niet kunnen verspreiden en kunnen genieten van de gratis toegang tot internet.

1. Gofilms

Website link:https://gomovies.pe/

Gomovies is een andere alternatieve site voor 123movies, die ook gratis isfilms bekijkenonline. U kunt de populaire films of programma's eenvoudig vinden op de startpagina van de site. Deze site krijgt de hoogste waardering omdat de eenvoudige interface ons helpt films gemakkelijk te vinden.

40 sites zoals 123movies (2024) – 123movies-alternatieven (1)

Stel dat u een dagelijkse gebruiker bent van 123movies. Bekijk deze site eens, want deze site lijkt ook op 123movies. Je kunt er films in HD-kwaliteit op bekijken. Als je de nieuwste film wilt bekijken, is er een Box office-categoriesectie waar je een lijst met de nieuwste films kunt vinden.

2. SolarMovie

Website link:https://solarmovie-official.lol/

Een van de populaire websites waaru kunt films en tv-programma's bekijkenin HD-kwaliteit zonder enig aanmeldingsproces. De lay-out van deze site is erggelijk aan Fmovies, wat goed is, en de startpagina van deze site is zeer aanpasbaar, waar je gemakkelijk de nieuwste films kunt vinden.

40 sites zoals 123movies (2024) – 123movies-alternatieven (2)

Het heeft een grote collectie films en tv-shows. Er zijn interessante categorieën zoals nieuwe films, HD-films, meest bekende en nog een paar. Je kunt deze site snel stomen om films en tv-programma's te bekijken.

3. Zeep2dag

Website link:https://ww8.soap2dayhd.co/

Zeep2dagbiedt films en tv-programma's aan die mensen gratis online kunnen bekijken. De site werkt vloeiend en mensen kunnen films van goede kwaliteit streamen.

Op Soap2day kun je ook de nieuwste films kennen en door de oude bladeren op genre of categorie. Soap2day is ook een betrouwbaar alternatief voor 123movies.

40 sites zoals 123movies (2024) – 123movies-alternatieven (3)

4. PopcornFlix

Website link: https://www.popcornflix.com

40 sites zoals 123movies (2024) – 123movies-alternatieven (4)Met PopcornFlix kunt u zonder account alle collecties op de site bekijken. De site heeft veel films, tv-series en video-inhoud.

De gebruikersinterface van de site ziet er premium uit en voelt aan, en heeft een eenvoudige menubalk voor snelle navigatie. Het goede nieuws voor degenen die onderweg films kijken, is dat de site mobielvriendelijk is. De mobiele app van deze site heeft zowel Android- als iOS-versies.

5. Yidio.com

Website link: https://www.yidio.com/

40 sites zoals 123movies (2024) – 123movies-alternatieven (5)

Yidio is net als Crackle, TubiTV en Vudu, verzamelt tv-programma's en films van OTT-platforms en bedient gebruikers op één plek.

Het is echter geen volledig gratis dienst. U moet hun pakket kopen om toegang te krijgen tot enkele van hun functies. De interface lijkt veel op Netflix, die films met IMDB-beoordelingen toont.

6. DudeFilms

40 sites zoals 123movies (2024) – 123movies-alternatieven (6)DudeFilms wordt vooral door Indiërs gebruikt om gratis films te bekijken en te downloaden. Deze site heeft een eenvoudige interface en navigatie waarmee u eenvoudig uw favoriete films, webseries en tv-programma's kunt vinden.

Ze hebben ook films in Bollywood, Hollywood, Gujarati, Zuid-India en Bhojpuri Hindi. De nieuwste films zijn beschikbaar op hun homepage. Houd er rekening mee dat ze regelmatig van domein veranderen om waarschuwingen vanwege auteursrechtklachten te voorkomen.

ZoekopdrachtDudeFilmsop Google om door hun nieuwste site te bladeren.

7. Ja! Film

Website link:https://yesmovies9.com/

Stel dat we het destijds hadden over een gratis filmsite of sites die vergelijkbaar waren met 123movies. Ja! De film is de eerste site die in onze gedachten opduikt. Deze site heeft een grote database, zodat u elke film of tv-programma gratis kunt bekijken.

40 sites zoals 123movies (2024) – 123movies-alternatieven (7)

Je kunt ook elke film of tv-programma gratis downloaden. Het beste aan deze site is snelheid; de snelheid van deze site is veel beter dan die van andere; het is de pagina binnen een seconde. Als u een van degenen bent die altijd de voorkeur geeft aan ondertiteling van de film, dan is deze site iets voor u.

8. Streamingsites

40 sites zoals 123movies (2024) – 123movies-alternatieven (8)

streaming-sites zijn een geheel nieuw concept als het gaat om 123 alternatieven. Het biedt veel opties om films en tv-programma's op een geheel nieuw niveau te bekijken. Streaming Sites kunnen u direct toegang geven tot alle beschikbare live websites zoals 123Moves.

Niet alleen zijn alle websites live, maar ze zijn ook gemakkelijk toegankelijk zonder enige geolocatiebeperkingen. Dus als u het zoeken naar alternatieven zoals 123movies beu bent, kunt u zich aanmelden bij streamingsites en elke site kiezen die u leuk vindt om inhoud te streamen.

Website link:https://streamingsites.com/

9. Bfilms

Website link:https://bmovies-official.live/

De volgende site op onze lijst is Bmovies, een goed alternatief voor de 123movies-site. Op deze site kunt u gratis oude en nieuwste films of tv-programma's in hoge kwaliteit bekijken. We hebben u al zoveel opties gegeven, maar u zult merken dat deze site minder advertenties heeft.

40 sites zoals 123movies (2024) – 123movies-alternatieven (9)

Deze site is goed onderhouden en heeft een hele mooie categorieënlijst zoals Top IMDB, Most Watch, etc. Je kunt elke gewenste film vinden omdat deze site een perfecte collectie heeft.

10. KijkMovie

Website link:https://lookmovie.onl/

40 sites zoals 123movies (2024) – 123movies-alternatieven (10)Ten eerste krijg je een heldere gebruikersinterface te zien. Er is een hele stroom aan zowel nieuwe als bestaande films. Je kunt ook IMDB-beoordelingen van elke film vinden, samen met het aantal recensies en de duur.

Het genre wordt ook weergegeven samen met een afspeelknop. Alle films worden binnen de website afgespeeld in plaats van doorgestuurd naar andere servers. Dit is iets voor jou als je graag een film op dezelfde site bekijkt in plaats van van link naar link te springen.

11. FilmsJoy

Website link:https://moviesjoy.watch/

40 sites zoals 123movies (2024) – 123movies-alternatieven (11)Een anderegratis filmstreamingsiteMoviesJoy biedt u de mogelijkheid om de films te zien die op de site zijn bekeken. De filmstroom wordt regelmatig bijgewerkt en de nieuwste releases worden op de startpagina weergegeven.

De site heeft ook een handige functie van het landenfilter, waarmee je naar films uit specifieke landen kunt zoeken. Deze functie sorteert de titels op basis van het land waar ze gemaakt zijn.

12. Film Ninja

Website link:https://movieninja.online/

40 sites zoals 123movies (2024) – 123movies-alternatieven (12)

Er zijn nieuwe servers aan Movie Ninja toegevoegd om kijkers een snelle buffertijd te geven. Op de startpagina kunt u alle nieuwste titels bekijken en de film die u misschien leuk vindt.

U kunt een gratis account aanmaken om uw titels bij te houden en een volglijst aan te maken. Op deze site kun je ook volgen welke films anderen thuis hebben bekeken.

13. FilmZap

Website link:https://www.moviezwap.hair/

40 sites zoals 123movies (2024) – 123movies-alternatieven (13)

Deze nieuwe online filmwebsite heeft een uitgebreide collectie tv-series en films. Mogelijk moet u een bladwijzer voor deze site maken, omdat de domeinnaam af en toe verandert. U moet ook een account aanmaken om toegang te krijgen tot de inhoud.

De gebruikersinterface is goed; je krijgt bovenaan een zoek- en navigatiebalk. Bovendien heeft deze nieuwe site minder advertenties dan andere, wat betekent dat u een overzichtelijke ervaring krijgt.

14. SlimGet

Website link:https://www.cleverget.com/

40 sites zoals 123movies (2024) – 123movies-alternatieven (14)

We plaatsen CleverGet bovenaan de lijst met beste 123movies-alternatieven omdat het toegang heeft tot meer dan 1.000 reguliere sites zoals YouTube, Netflix, HBO Max, Amazon Prime Video, Disney+, Apple TV+, enz.

Ook ondersteunt het het downloaden van films en series van deze websites in resoluties tot 8K. Je kunt zelfs alle afleveringen of bepaalde seizoenen van tv-series in één keer downloaden.

Vergeleken met andere alternatieve sites is CleverGet volkomen veilig en vrij van malware. Bovendien kan het advertenties uit gedownloade video's verwijderen, waardoor u een ongeëvenaarde filmkijkervaring krijgt.

15. Kijk gratis

Website link:https://watchfree-official.live/

40 sites zoals 123movies (2024) – 123movies-alternatieven (15)

Een andere site voor het streamen van films is WatchFree. De inhoud is gratis en toegankelijk zonder account. De site heeft een uitgebreide collectie tv-series en films die regelmatig worden bijgewerkt.

De gebruikersinterface van de site is redelijk en het menu is correct georganiseerd voor snelle navigatie. Maak hier, net als bij andere sites, een bladwijzer van, aangezien de domeinnaam regelmatig verandert.

16. Film4U

Website link:https://movies4u.institute/

40 sites zoals 123movies (2024) – 123movies-alternatieven (16)

Movies4U is een andere goede optie met een vergelijkbare interface die aanvoelt als een123films gedeblokkeerdversie. De gebruikersinterface is eenvoudig en het menu is georganiseerd voor snelle navigatie. Deze site heeft een enorme bibliotheek met tv-programma's en films. Bekijk het zeker eens.

17. YoMovies

Website link:https://yomovies.town/

40 sites zoals 123movies (2024) – 123movies-alternatieven (17)

YoMovies is een perfecte vervanging voor 123movies voor degenen die graag gratis Bollywood- en Hindi-films online bekijken zonder zich aan te melden. Het bevat ook een grote verscheidenheid aan Hollywood-films en ondersteuning voor ondertitels.

Het heeft ook een enorme verzameling Punjabi-films, Telugu-films, Tamil-films, Zuid-Indiase Hindi-films, Hollywood-films,Hollywood Hindi-filmsen 18+ films. De interface van de website is op zichzelf vrij eenvoudig, dus u zult er geen moeite mee hebben om daar films te bekijken of te downloaden.

18. Film4k

Website link:https://movie4k.ag/

40 sites zoals 123movies (2024) – 123movies-alternatieven (18)

Movie4k is een ander beste alternatief voor 123 films. Hier kunt u zowel films als tv-programma's bekijken. Het mooie is de vlekkeloze en gemakkelijk te navigeren gebruikersinterface. Het is dus nooit moeilijk om daar een film van jouw keuze te vinden. Het sorteert films ook op basis van het jaar van uitgave.

19. FilmWatcher

Website link:https://www.moviewatcher.site/

40 sites zoals 123movies (2024) – 123movies-alternatieven (19)

MovieWatcher is een van de beste sites voor degenen die films online willen bekijken. Nadat u deze website heeft geladen, voelt u zich beter dan films123. Als bonus kun je op deze website ook webseries en tv-series bekijken.

MovieWatcher biedt u de best gecategoriseerde lijst, zoals Meest populair, Nieuwe films, Topwaardering en meer. Het beste deel van deze site is de downloadoptie. U kunt eenvoudig de films downloaden die u offline wilt bekijken.

20. Hindilinks4u

Website link:https://www.hindilinks4u.to/

40 sites zoals 123movies (2024) – 123movies-alternatieven (20)

Als jij een van degenen bent die een grote Bollywood-fan is, dan is deze site iets voor jou. Het dient ook als een geweldig alternatief voor 123Movies. U hoeft het aanmeldings- of registratieproces niet uit te voeren om de nieuwste films of tv-programma's te bekijken.

Alle nieuwe Bollywood-films zijn beschikbaar in de formaten 720p en 1080p om te bekijken of te downloaden. Deze site heeft echter maar één nadeel: advertenties. Ja, er worden enkele advertenties en pop-ups weergegeven tijdens het afspelen van een video.

21. Putlocker9

Website link:https://www4.putlocker9.as/

40 sites zoals 123movies (2024) – 123movies-alternatieven (21)

Putlocker9is een andere uitgebreide versie van de originele Putlocker-services. Op deze site krijgt u alle films in hoge definitie, wat de beste kwaliteit is. Deze site biedt de nieuwste filmcollectie en tv-series.

Het is zo gemakkelijk te gebruiken dat u de eenvoud ervan zult waarderen. Het heeft ook een enorme collectie films en tv-series. Putlocker 9 ondersteunt ook streaming met één klik.

22. Huisfilm

Website link:https://www.moviehouse.co.uk/

40 sites zoals 123movies (2024) – 123movies-alternatieven (22)

Als je oude films wilt streamen, is deze site een goudmijn. Deze site heeft een enorme database met veel oude films en de nieuwste films. De site is ook gratis te gebruiken en u kunt elke gewenste film streamen of downloaden. Streamingdiensten zijn ook gratis voor full HD-resolutie.

23. HDO

Website link:https://w7.hdonline.eu/hdo/

Net als 123 films is HDO een topsite waar je gratis alle nieuwe films en series kunt bekijken. Deze site heeft een uitgebreide collectie films waaruit u kunt kiezen en toont alle noodzakelijke informatie met betrekking tot de inhoud, zoals filmcast, tijdsduur, enz.

40 sites zoals 123movies (2024) – 123movies-alternatieven (23)

Het bevat inhoud van hoge kwaliteit tot HD 1080p, terwijl de meeste inhoud beschikbaar is in de cam-versie. Het belangrijkste is dat als u uw films of series niet kunt vinden, u hen kunt vragen die inhoud te uploaden.

24. IJsfilms

Website link:https://www1.icefilmsinfo.net/

40 sites zoals 123movies (2024) – 123movies-alternatieven (24)

Icefilm is een van de beste alternatieven die beschikbaar zijn voor 123movies. Het heeft verrassend genoeg een enorme collectie films, van vintage tot de nieuwste.

Je kunt al je favoriete films en series in HD bekijken zonder je aan te melden. Je kunt al je favoriete inhoud vinden op basis van genres, land of in de bovenste IMDB-lijst.

25. Afdah 2

Website link:https://afdah2.com/

40 sites zoals 123movies (2024) – 123movies-alternatieven (25)

Ga niet voor de naam van de website, want deze heeft een coole verzameling films die de afgelopen 10 jaar zijn uitgebracht. Ze hebben veel categorieën in films, zoals thriller, horror, komedie, enz. Deze site is bijgewerkt met de nieuwste Hollywood- en Bollywood-filmreleases.

Je kunt streamenAfdah-filmsop uw slimme apparaten zoals laptops, mobiele telefoons, tablets en computers. Helaas verandert hun domein voortdurend omdat ze illegale, illegale inhoud aanbieden in de digitale wereld.

26. SFlix

40 sites zoals 123movies (2024) – 123movies-alternatieven (26)Net als andere filmsites is SFlix ook een goede vervanging voor 123movies. U kunt de grote zoekbalk op hun startpagina zien, zodat u naar de door u gewenste films en tv-programma's kunt zoeken.

Er zijn vier navigatieknoppen: Home, Films, TV-programma's en Top IMDB, zodat u eenvoudig ter plaatse kunt bladeren.

Bezoek website:https://sflix.to/

27. SpaceMov

40 sites zoals 123movies (2024) – 123movies-alternatieven (27)Als u op zoek bent naar 123movies-sites die werken, dan is SpaceMov het beste voor u als u een verscheidenheid aan films wilt, zoals actie, avontuur, animatie, biografie, misdaad, enz. U kunt ook door deze site bladeren, aangezien er elk jaar films worden uitgebracht.

Op SpaceMov kun je films in HD streamen, maar er is een nadeel aan deze site: deze laadt langzaam en toont advertenties.

Als deze site niet in uw regio of browser wordt geopend, kunt u een vertrouwde VPN gebruiken om de blokkering voor filmstreaming te deblokkeren.

Bezoek website:https://spacemov.site/

28. BiliBili

40 sites zoals 123movies (2024) – 123movies-alternatieven (28)

Of u nu films of tv-programma's wilt kijken, ze zijn allemaal ongeduldig beschikbaar op BiliBili. Het is een platform waar het publiek inhoud voor het publiek uploadt. Het heeft dus een gigantische filmcollectie die je versteld zal doen staan.

Naast films kun je anime-shows en films bekijken. Het kan echter een goede bron van vermaak zijn zonder een account aan te maken. En de gebruikersinterface is elegant en schoon.

Bezoek website

29. Azmovies

40 sites zoals 123movies (2024) – 123movies-alternatieven (29)

Ongeacht uw filmvoorkeuren, Azmovies biedt alle soorten films om van te genieten. U hoeft niet te betalen of een account aan te maken om toegang te krijgen tot de high-definition films. Het heeft ook tekenfilmvideo's en tv-shows.

Wat ik leuk vind aan de website is het ontwerp. Het heeft een zoekbalk op de startpagina en een categoriegedeelte om gemakkelijk door de site te navigeren. Je kunt zelfs op jaartal naar elke film zoeken.

Bezoek website

30. 123Kil

40 sites zoals 123movies (2024) – 123movies-alternatieven (30)

123Chill is een perfecte website om gratis films zonder advertenties online te bekijken. U kunt tv-programma's bekijken en kiezen op basis van uw favoriete genre. Op de startpagina van de site ziet u de nieuwste filmreleases.

Je ziet ook IMDB-beoordelingen voor elk van hun films voordat je ze gaat kijken. Dankzij verschillende serveropties voor streaming kunt u probleemloos van HD-films genieten.

Bezoek website

31. Filmzie

40 sites zoals 123movies (2024) – 123movies-alternatieven (31)

Filmzie is een legale filmstreamingsite die inhoud van hoge kwaliteit biedt. Hoewel het een door advertenties ondersteund platform is met een kleine verzameling films en tv-programma’s, kun je enkele van de beste op de site vinden.

Filmzie is vanwege de transparantie beschikbaar op zowel platform Android als iOS. Je kunt deze site gebruiken als je je verveelt en gemakkelijk toegang wilt tot actie- en horrorfilms.

Bezoek website

32. Internetarchieffilms

40 sites zoals 123movies (2024) – 123movies-alternatieven (32)Andere filmsites zijn beperkt tot alleen films en andere streaming-dingen. Toch bladert u op het internetarchief door muziek, boeken, documentaires en andere media die beschikbaar zijn in het publieke domein.

Internetarchief is ook bekend als eenInternettijdmachine, zodat u alle oude films en muziek kunt downloaden. Ze hebben supersnelle servers met filters waarmee u de gewenste media kunt vinden.

Bezoek website

33. Luifel

40 sites zoals 123movies (2024) – 123movies-alternatieven (33)Het is een on-demand streamingplatform dat inhoud aanbiedt zoals documentaires, indiefilms en films. Het enige doel van deze site is het verstrekken van onderwijsmateriaal aan universiteiten en hogescholen.

Op deze site heb je een bibliotheekkaart van de ondersteunde bibliotheek nodig om van gratis streaming te kunnen genieten. Soms zie je advertenties op hun platform, maar maak je geen zorgen, Kanopy is een legitiem en legaal platform.

Bezoek website

34. Vumoo

Website link: https://vumoo.to/

Vumoo is een van de beste alternatieve sites voor 123 films; we hebben het als eerste op onze lijst gezet. Deze site is bedoeld voor mensen die graag films en tv-programma's kijken, omdat deze een uitgebreide verzameling bijgewerkte gegevens bevat. En het belangrijkste aan deze site is dat deze gratis is.

40 sites zoals 123movies (2024) – 123movies-alternatieven (34)

Met Vumoo kun je ook de gewenste dingen downloaden, wat gratis is. Als u een Netflix-gebruiker bent, zult u merken dat deze site veel meer op elkaar lijkt.

35. Showbox

40 sites zoals 123movies (2024) – 123movies-alternatieven (35)Showbox is een andere nuttige site op de lijst. Dit is ook een alternatief voor 123movies, waar je alle inhoud gratis kunt krijgen. Daarnaast biedt deze site zijn kijkers een app die u kunt downloaden op uw telefoon of pc.

En het beste is dat u zich niet hoeft te registreren of te betalen voor deze app, wat betekent dat u hem gratis kunt gebruiken. Ook kun je in de app films opslaan, die je later zonder internetverbinding kunt bekijken.

Update- De officiële Showbox-site werkt niet, dus bekijk deBeste Showbox-alternatieven.

36. Wowfilms

40 sites zoals 123movies (2024) – 123movies-alternatieven (36)

WowMovies vertegenwoordigt een uitgebreide filmbibliotheek om online te bekijken door 123movies te vervangen. De site richtte zich vooral op Indiase films, maar ook op andere prominente industrieën. Het biedt ook kansen voor anime-films. Bovenal kunt u moeiteloos van gratis films genieten.

Bezoek website

37. CMfilms

40 sites zoals 123movies (2024) – 123movies-alternatieven (37)

CMovies nieuw verschenen gratis filmstreamingwebsite. Een nieuwe naam zijn in de filmindustrie is misschien niet voldoende om een gevecht van teen tot teen tegen 123films aan te gaan, maar de eindeloze filmlijsten kunnen de dorst van een filmliefhebber lessen. Deze website heeft een betere gebruikersinterface die veel websites niet kunnen waarmaken.

Bezoek website

38. PrimeWire

40 sites zoals 123movies (2024) – 123movies-alternatieven (38)

Hoe kunnen we de verbazingwekkend bekende PrimeWire missen in de lijst met de beste concurrerende websites van 123movie? Het is een aanvoerlijn voor onbeperkt films en tv-series. Vooral bekend om zijn opmerkelijke gebruikersinterface. Bovendien maakt de website indruk met zijn uitstekende videokwaliteit en stabiele streamingsnelheid.

Bezoek website

39. ZFilms

40 sites zoals 123movies (2024) – 123movies-alternatieven (39)

ZMovies is een van de opvallende filmwebsites die zelfs 123movies overschaduwt. Deze website lijkt meer op een encyclopedie, er staan films van 1915 tot 2024. Kun je je dit voorstellen? Maar deze waarheid, zodat je films in deze lange periode kunt vinden en ze rustig in je browser kunt bekijken.

Bezoek website

40. M4uGratis

40 sites zoals 123movies (2024) – 123movies-alternatieven (40)

Net als 123movies is M4uFree een andere ongelooflijke filmwebsite. Van nieuwe releases tot de meest populaire films, deze website heeft nauwelijks concurrentie. Zelfs als je wat tv-programma's wilt, kan M4uFree je een leuke tijd bezorgen. Met een bijna perfecte gebruikersinterface en functies krijgt u een filmverzoekoptie om een bepaalde film te krijgen.

Bezoek website

123movies heeft proxy- en mirrorsites gedeblokkeerd

Als u niet tevreden bent met de alternatieven van 123movies, kijk dan eens123films-proxyen mirrorsites. Dit zijn de exacte klonen van 123movies en hebben dezelfde inhoud als de officiële website.

De oorspronkelijke 123Movies-website is mogelijk in sommige regio's geblokkeerd vanwege auteursrechtproblemen, maar gebruikers kunnen proxy's gebruiken om toegang te krijgen tot de inhoud van de site. Deze proxy's lijken op een kopie van de originele site, behalve dat ze niets kosten en je tv-programma's en films laten kijken.

  • https://123movies.sc/
  • https://0123movies.mov/
  • https://ww1.123movies.link/

Van de redactie

Dat staat allemaal in dit artikel; Ik hoop dat je dit artikel leuk vond en dat je jouw site ook kunt vinden. En een tip die ik je hierboven vertelde. U kunt de Google Chrome-extensie downloaden, een ‘adblocker’.

Zodra u het installeert, zult u nooit meer pop-ups of andere siteadvertenties tegenkomen. Voor meer informatie over deze site kunt u hieronder in het opmerkingenveld reageren. U kunt ons ook volgen op het sociale mediaplatform voor meer updates.

Veelgestelde vragen

Is het illegaal om 123movies te gebruiken?

Het is niet volledig legaal omdat de meeste westerse wereld inhoud weergeven die niet via de juiste licenties is verkregen. Daarom is een deel van hun inhoud niet legaal.

Zijn 123movies gesloten?

Op 19 maart 2018 werd in een notitie op de startpagina van de site de sluiting aangekondigd en werd er bij gebruikers op aangedrongen "filmmakers te respecteren door te betalen voor films en tv-shows." – Wikipedia.

Wat is er met 123Movies Go gebeurd?

De oorspronkelijke site werd in 2018 gesloten, maar sindsdien zijn er talloze kloonsites verschenen.

Wat kan ik gebruiken in plaats van 123movies?

Veel sites bieden functies zoals 123movies, zoals Vumoo, GoMovies, Fmovies, Solar Movie, Yes Movie, Showbox, Putlockers, enz.

Hoe kan ik films kijken op 123Movies Go?

U kunt kijken door de site te bezoeken en op de gewenste film te klikken, maar houd rekening met mogelijke juridische en veiligheidsproblemen.

Zijn er alternatieven voor 123Movies Go?

Ja, legale alternatieven zijn abonnementsdiensten zoals Netflix, Amazon Prime, Hulu en gratis diensten zoals Crackle en Tubi.

Zal 123movies mijn Mac een virus geven?

Nee, The Original 123movies gaf geen virussen en malware aan Mac-pc's. Helaas verspreiden zoveel klonen van 123movies malware en virussen op computers en mobiele telefoons.

40 sites zoals 123movies (2024) – 123movies-alternatieven (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Greg Kuvalis

Last Updated:

Views: 6406

Rating: 4.4 / 5 (75 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Greg Kuvalis

Birthday: 1996-12-20

Address: 53157 Trantow Inlet, Townemouth, FL 92564-0267

Phone: +68218650356656

Job: IT Representative

Hobby: Knitting, Amateur radio, Skiing, Running, Mountain biking, Slacklining, Electronics

Introduction: My name is Greg Kuvalis, I am a witty, spotless, beautiful, charming, delightful, thankful, beautiful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.